Chili Burner

Chili Burner

Author
  • Vår vurdering
  • Lesernes vurdering

Chili Burn tabletter anbefales til personer, som ønsker hjelp til å holde styr på vekten, opprettholde et ønsket nivå for vekten og holde fordøyelsen i gang på en lett måte.

Chili Burner er en avansert chilibaseret tablett optimert med ingredienser, som bidrar til normal energigivende kaloriforbrenning. Hver tablett gir deg ekstrakt fra grønn te rikt på EGCG (epigallocatechin gallate) pluss krompikolinat, B-vitaminer og magnesium som hjelper med å opprettholde en normal forbrenning av fett, karbohydrater og proteiner og omdanning av disse «drivstoffene» til energi.

Det er de siste årene arbeidet intenst med å utvikle en tablett som gagner forbrenningen og Chili Burner er nå sendt ut på markedet. En tablett med mikroplantestoffer som setter fart på forbrenningen og motvirker kortpustethet. Idéen bak tabletten er: kostforårsaket stimulering av forbrenningen.

Prinsippet er enkelt – du kjenner det fra sterk mat. For eksempel den «hotte» meksikanske pizzaen med jalapeno eller sterke karriretter. Krydderne setter gang i systemet slik at du får varmen og de setter gang i den såkalte «kostinduserte forbrenningen» – eller i daglig tale bare forbrenningen, slik at du brenner opp kalorier.  Tablettene brenner naturligvis ikke i magen og du får ikke ubehagelige svettetokter. Men allerede få timer etter din første tablett vil du ganske sikkert føle en deilig varm fornemmelse.

3 slanketips som du kan gjøre uten å måtte anstrenge deg ekstra:

1) Bruk god tid når du spiser. Det er så enkelt som at du ikke skal sluke i deg hele middagen på ti minutter, da kroppen ikke rekker å føle seg mett når den faktisk har fått i seg nok. Dersom du spiser veldig fort kan resultatet bli at man blir stappmett og får i seg med mat en kroppen klarer å forbrenne. For å bruke lenger tid til å spise kan man gjøre det så enkelt som å tygge maten dobbelt så lenge. I tillegg til at du blir mett til riktig tid får du mer smak ut av maten ved å gjøre dette.
2) Aldri ta heisen. For der det er en heis er det trapper. Å gå i trapper forbrenner ekstremt mange kalorier, og derfor kan du bli mye slankere ved å gå trappene istedenfor å ta heisen. Dette er spesielt godt dersom du jobber i andre-, eller tredjeetasje, og kan hjelpe deg med å forbrenne flere hundre kalorier om dagen.
3) Gå, sykle eller jogg til jobben. Det høres kanskje stress ut, men for mange går det stort sett veldig greit når man først har blitt vandt til det. Dette forbrenner også godt med kalorier, og du får en fin og sunn start på dagen. Dersom du sykler er det ikke sikkert det tar så mye lenger tid, da det ofte viser seg at sykling går fortere enn kollektiv transport.