Herbalife

Herbalife

Author
  • Vår vurdering
  • Lesernes vurdering

Herbalifes produkter tilbyr følgende:

  • Vellykket vektregulering
  • Bedre ernæring
  • Bedre personlig pleie

Herbalifes innovative produkter er utviklet av forskere, og ernæringseksperter, som har hatt dine personlige velværemessige mål i tankene. Eksperter, du kan stole på – Herbalifes Videnskabelig Rådgivende Komité – utgjør den rådgivende styrken bak Herbalifes bransjeledende suksess. Laget består av velrenommerte forskningseksperter, som leder utviklingen av Herbalifes produkter ved hjelp av forskning og produkttester, slik at Herbalifes kvalitet overholder bransjens høyeste standarder.

Med Herbalife sine produkter og støtte fra eksperter er det lett å se godt ut, føle seg godt passe og leve livet fullt ut.

3 slanketips som du kan gjøre uten å måtte anstrenge deg ekstra:

1) Ta deg et glass vann før hvert måltid. Dette vil gjøre det slik at du føler deg mettere allerede før du har begynt måltidet ditt, og du vil trolig spise litt mindre enn du ville gjort dersom du ikke drakk dette glasset.
2) Spis regelmessig. Det er viktig at det ikke går for lang tid mellom måltidene, for da stopper forbrenningen opp. Hver fjerde time passer ypperlig for de aller fleste, men alle har forskjellig forbrenning, så finn frem til en rytme du er komfortabel med.
3) Ta deg litt frukt eller grønt mellom måltidene. For eksempel er det lurt å ta seg en banan to timer etter forrige måltid, for da øker forbrenningen din. Bare pass på at du ikke spiser altfor mye, da frukt faktisk er ganske så stappet med karbohydrater. Vær flink til å variere frukten, og varier gjerne også med grønnsaker som gulrøtter eller salat.