Nova slim – BioPro

Nova slim – BioPro

Author
  • Vår vurdering
  • Lesernes vurdering

Kan du forestille deg å bli kvitt 10 til 15 kilo? Ja, det er bra.

– Nova Slim er basert på grønn Te, HCA og Spirulina
– Sikkert og effektiv vekttap.

Nova Slim – Slank med glede! Gå ned i vekt uten å miste humør og overskudd!

Et par slanketips:
– Jeg må i butikken nå og da. Må jeg bestandig bruke bilen? Nei, jeg må ikke det. For meg er det ti minutters rask gange hver vei. Der kan jeg skrive tjue minutter med mosjon på treningskortet mitt.
– Må jeg ta heisen sammen med alle de andre alvorlige menneskene (hvorfor er alle mennesker så alvorlige når de tar heis forresten)? Nei da, der det er heis er som regel en trapp også.
– Må jeg rekke fjernkontrollen når jeg ligger på sofaen og ser på tv. På ingen måte. Jeg kan faktisk reise meg opp og spasere over til fjernsynet for å skifte kanal. Strengt tatt trenger jeg jo ikke å ligge på sofaen en gang under fjernsynstittingen. Jeg kan jo sitte på ergometersykkelen som finnes i stort monn på enhver miljøstasjon. Til gratis avhenting.