Slik kan du vite hvilke slanketips du bør følge

På internett finnes det hundrevis, om ikke tusenvis av slanketips. Noen vil ha deg til å kun spise én ting, mens andre vil ha deg til å trene på de merkeligste måter. For oss slankere er det derimot ikke så enkelt å vite hvilke tips som faktisk er gode, og hvilke som ikke fungerer fullt så godt, så i denne artikkelen kan du lære hvordan du selv kan avgjøre hvor gode slanketipsene er.

I teorien er slanking todelt: hva og hvordan du får energi inn i kroppen, og hvordan du blir kvitt den. Alt kan måles i den fine enheten kalorier, og så lenge du får inn færre kalorier enn du bruker vil kroppen måtte bruke fettreserver i kroppen for å holde seg gående. Og da går du ned i vekt! (Les om vekter)

Når det gjelder treningstips er det egentlig veldig enkelt å finne ut hva som er best for å slanke seg. Her handler det om å forbrenne så mye kalorier du bare klarer, og hvordan du gjør det spiller egentlig ingen rolle. Så lenge du beveger deg forbrenner du kalorier, og jo mer anstrengende det er for kroppen, jo flere kalorier forbrenner du.

Dersom man vil trene flere ganger i uka og ønsker å gå rimelig raskt ned i vekt er det best å velge øvelser og tips som får deg til å svette mye. Svette er nemlig det beste tegnet på at kroppen må anstrenge seg for det du holder på meg, og det betyr altså at du forbrenner godt med kalorier ganske kjapt.

Treningsøkter som ikke får det til å svette like mye er ofte greie de også, men da må du som regel holde på mye lengere enn om du tar en treningsøkt hvor du gir full gass hele tiden. Derfor bør du velge treningene som får deg til å svette samtidig som du klarer å holde på mer enn kun noen få minutter.

Noen kjekke treningsøvelser som er gode for å gå ned i vekt er jogging, intervallspurting, trening på ellipsemaskin og trening på ergometersykkel.

Når man slanker seg er det altså minst like viktig å passe på hva man putter inn i kroppen, og det er nok av tips og fremgangsmåter for å gå ned i vekt ved å spise. Her er det litt vanskeligere å gi gode råd for hvordan du skal avgjøre hvorvidt et treningstips er bra eller ikke, men igjen handler alt om kalorier. Dersom en diett har et lavt daglig kaloriinntak kan du med sikkerhet vite at den fungerer.

Noen veldig generelle retningslinjer for å slanke seg uavhengig av hvilken diett du følger er å droppe ting som inneholder sukker, og spise sunne matvarer som nøtter, egg, Cottage Cheese, lyst kjøtt og mye grønnsaker.

Dersom en diett skal ha deg til å spise veldig mye av én ting kan det være greit å være litt skeptisk, da eksperter er enige om at et variert kosthold som inneholder rikelig med vitaminer og lite kalorier er veien å gå når du slanker deg.Legg inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velg en vurdering