Tur i skogen – en undervurdert slankeaktivitet

Mange slanke aktiviteter, faktisk de fleste når jeg tenker etter, slanker lommeboka vel så mye som kroppen. Det kan fort bli veldig dyrt å slanke seg nå for tiden. Nå tenker jeg ikke på ny garderobe etter at vekten har godt ned til ønsket nivå, da jeg ser på dette som en veldig positiv utgift. Nei, jeg tenker på kostnadene under selve vektreduksjonen. Timer på treningsstudio koster penger. Dietter med spesialmat og vidundermidler er heller ikke billig. Men det finnes en slankemetode som er så godt som gratis.

Den norske naturen. Hvorfor ikke legge mosjonsøkten ut i skogen. Enten på sykkel eller til fots. Jeg kan ikke fatte og begripe at det er mer slankende å gå på en tredemølle enn på en vakker skogsti. Mer motstand på en tredemølle, sier du. Pøh, nok av bakker i en middels norsk skog og farten opp de bestemmer du selv. Og skulle de ikke være bratte nok, ta deg en tur på fjellet.

Synes du det er flaut at andre skal følge med i din kamp mot uønskede kilo. Igjen er skogen et flott sted. For det første treffer du ikke mange langt til skogs, og skulle du gjøre det så er du jo bare ute og nyter skaperverket. Eventuelt kan du jo låne med deg hunden til naboen og ingen vil mistenke at du er midt i din livs kamp.

Ta gjerne med deg et bærspann eller soppkurven også, så har du helt klart et alibi for å oppholde deg der. Ute i naturen. Tenk også over hvor mange tøy og bøy du utfører på en time i helsestudioet. Tenk så over hvor mange bøy og tøy det blir mens du fyller spann og kurv med mat fra naturen. Spennende tankespill. Dog er jo dette avhengig av årstid og sesong selvfølgelig, men kanskje du trenger kongler til juledekorasjonen også.

Legg også en skikkelig innsats i sankingen fra naturens matskap og du kan brått kutte mye ned på utgiftene til vitaminer og kosttilskudd.Legg inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velg en vurdering