Xenadril

Xenadril

Author
  • Vår vurdering
  • Lesernes vurdering

Virkningen av formelen som brukes i fremstillingen av Xenadril har blitt testet i kliniske forsøk. Kapslene har også vist sin virkning på Xenadrils brukere. Så langt vi kan se er dette et sjeldent godt dokumentert slankeprodukt og du skal lete lenge for å finne slankepiller som inneholder like mange dokumenterte og effektive virkestoffer.

Når alle de elleve komponentene blandes sammen, jobber de sammen og gjør fettforbrenningen raskere, appetitten mindre og motiverer deg rett og slett til å bevege deg mye mer. Resultatet er et effektivt og pålitelig slankemiddel.

Produsenten av dette slankeproduktet viser til en 10-ukers studie hvor testpersonene som fikk Xeandril i snitt oppnådde et vekttap på hele 15 kilo. Kontrollgruppen som bare fikk placebo oppnådde samme periode i snitt kun ned vekttap på 2 kilo, det indikerer hvor effektivt dette slankemiddelet er. Videre finnes det en mange uavhengige studier på ingrediensene i Xenadril.

Først og fremst inneholder Xenadril en hel rekke effektive ingredienser som har meget god dokumentert effekt i forhold til slanking. De både reduserer vekten og styrker helsen din. Det er flere enn noe annet produkt på markedet. Hver av de naturlige ingrediensene er omhyggelig utvalgt til Xenadrils formel slik at hver enkel av dem kan bidra aktivt til å øke kroppens forbrenningsprosesser.

Det er amerikanske forskere som har utviklet denne kombinasjonen med slankeingredienser som finnes i Xenadril.

2 myter om slanking som ikke er sanne:

– Man blir slankere av å være stressa.
Tvert imot. Faktisk så er det slik at kroppen produserer et stoff som heter kortisol når man er stressa. Kortisol stimulerer nemlig sulthetsfølelsen din, og derfor blir man mer sulten når man er stressa. Noe som igjen fører til at man legger på seg.

– Man kan spise så mye frukt man vil når man slanker seg.
Frukt inneholder faktisk ganske mange kalorier, og man bør begrense inntaket av frukt mens man slanker seg. Det fungerer godt som et mellommåltid, men man bør ikke sitte og småspise på frukt hele dagen lang. Grønnsaker er et fryktelig mye bedre alternativ!